Webbkommunikatör, prislista för 2013


Personlig kommunikationsstrategi:

Du bokar en personlig kick-off-coachning och väljer inriktningen kommunikationsstrategi. Det kostar 1980 kr, exkl moms, och då ingår ett samtal och förberedelser och uppföljning via mejl.

Sedan kan du gå vidare med de tekniska lösningarna för att komma igång med en blogg eller ett nyhetsbrev, och vill du ha hjälp med dem köper du antingen Guld- eller Diamantpaketet.

Du kan också köpa mina tjänster som webbkommunikatör, timme för timme, exempelvis för textgranskning av din sajt och blogg, och då kostar det 990 kr per timme, exklusive moms.

Läs mer och boka här! → 

 

Bygga en sajt i wordpress:

OK. Du har redan bestämt dig. Du vill börja blogga eller skapa en ny sajt i wordpress. Men du har inte tid eller lust att googla dig fram till alla svar och göra det på egen hand. Lugn. Jag kan göra det åt dig. I sådana fall får du hela tusen kronor rabatt på Diamantpaketet.

Du betalar 7500 kr, exkl moms, då ingår installationen, dessutom lär jag dig hur du kan uppdatera sajten på egen hand, med texter och bilder, och hjälper dig att skapa bra rutiner för dina inlägg, om du vill börja blogga, och visar hur du delar dem på facebook, twitter, linkedin och google+.

Om du väljer att börja med en blogg i wordpress.com kostar det inget extra, väljer du att installera wordpress.org tillkommer kostnaderna för domän och webbhotell. Om du finns i närheten av Lysekil eller Göteborg så träffas vi, en heldag, annars sker lektionerna via Skype.

Intresserad? Mejla mig! →